dandorfman (dandorfman) wrote,
dandorfman
dandorfman

Help me if you can - 2

Спасибо всем, кто смог. Поблагодарить мне Вас помогает Кантри-певец George McAnthony

Докладаю.
За истекшие два дня проделана большая работа. Я связался с "Новым Русским Словом" и они мне прислали по факсу письмо для Сенатора на фирменном бланке газеты, где подтвердили мои полномочия и просили Скотта Брауна ответить на наши вопросы для публикации в газете. Кроме того я написал письмо Скотту Брауну, которое будет прилагаться к вопросам. Это письмо я здесь приведу, я его еще не отправлял, если есть какие-то замечания по письму, с удовольствием приму к сведению. У меня нет русского текста, оригинал я писал на английском, потом его правил немного Олег.
Вопросы ваши я почти перевел, включая те вопросы, которые добавили в Гостевой Книге "Лебедя", но еще не закончил перевод. Некоторые коллеги на работе проявили интерес к этому моему начинанию. Они попросили включить и их вопросы.
Вопросы их какие-то сумбурные. И на мой взгляд, больше не вопросы, а просто гневные протесты.
Впрочем, среди вопросов на русском тоже есть протесты против чего-то, а не вопросы Сенатору, просто в них переставлены слова так, что они выглядят как бы вопросами. Тем не менее, я все отправлю ему, пусть сам Скотт Браун выбирает, на что ему отвечать, а на что - нет.

Ну а теперь привожу проект письма и те вопросы, которые задали англоязычные коллеги, там два человека постарались. Остальные мне сказали, что Сенатор уже ответил на все их вопросы на своем сайте. Как я понял, они простестовать в форме вопросов Сенатору Брауну не захотели.

Это письмо:

Dear Senator Brown,
 
The Russian-American population in our state is about 100,000 people. At least a half of those people are registered to vote and almost everyone of those people voted for you on January 19th.
That's why your victory is also our victory - we know what it means to be dominated by a single party system. We lived in the former U.S.S.R,, where we had no liberty, no rights, no justice. We understand what the value is living in a free country.
I work as a programmer and I am also a journalist for the oldest and most famous Russian- American nationwide newspaper,”Novoe Russkoe Slovo”. The newspaper is published in New York City. I have been asked by friends around the country and tasked by my editor in NYC to submit some of our questions on policy, and ask you to find time to provide us answers.
I've collected those questions on my blog site. Many of these questions were written in Russian, so I've translated them. In addition, some of my English-speaking coworkers submitted some questions for your consideration and response too.
We understand your hectic schedule and hope you'll find some time for our questions and provide us some answers.
Please, feel free to select just the questions and subjects you are really interested in addressing. We will publish all your answers without any changes or alterations.
Thank you very much, Senator.

А это вопросы моих коллег. Я не совсем понимаю некоторые выражения, поиск по ним я не делал, но когда буду окончательно решать что посылать, посмотрю. Например, я не знаю, что такое "trilateral commission."

Последний вопрос, по-моему, вообще не вопрос, хоть там стоит вопросительный знак. Что собственно хотел спросить мой коллега, я так и не понял. Я его переспросил, но он произнес гневную пятиминутную тираду, которая опять же не была ответом на мой прямой вопрос. Больше я его не спрашивал. Если кто-нибудь вместо задающего последний вопрос, переформулирует написанное в реальный вопрос, буду признателен. Я его здесь привожу так, как он написан. Без изменений.

The Republican Party has a chance here to break the cycle of corporate banking sponsored politics that has plagued our nation since 1913.
Will your Party and you take a stand against this cancer that has call (campaign contributions?)
“Gravely” influenced both major political parties?

Do you support the 2nd Amendment?

Do you support a “true” of the fed and its financial practices? (HR1207 Bill)

Would you seek prosecution for any and all people responsible for the Financial Chaos, involving the AIG bailout and fraudulent illegal activates of the New York Fed and Goldman Sachs?

Do you thing a global governance is needed? As called for by The U.N.?

Do you think a President should be able to show a valid birth Certificate without saying “No” and hiding behind a “National Security” Clause?

Do you support a global Climate tax aka cap-n-trade controlled by some “global committee”
that is appointed by The “UN”? If so, why, if not, why?

Do you support the goals of the trilateral commission?

With the repeal of restrictions on Derivative investing (championed by B. Frank) and his support of Fannie and Freddy that allowed the Housing Market, together with extremely greedy and unregulated lenders and predatory lending practices, should be held accountable for at least partially for the loss and foreclosure on millions of American homes? 

Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 1 comment