dandorfman (dandorfman) wrote,
dandorfman
dandorfman

Раша Лимбо обвинили в том, что он призывает к разделу страны

Отсюда:

https://www.mrctv.org/blog/rush-limbaugh-us-could-be-trending-toward-secession?fbclid=IwAR3SdokqbV0bw9Lb4-ewErZpD1G8j_b3OxcaALQ2YvdzjOV73U-HmD8COpk



On Thursday’s show, Limbaugh had to go to the trouble of explaining that what he said was not an advocation of secession, but an opinion-based analysis based on everything he’s seen and heard recently.

“I’ve been accused of saying something I didn’t say,” Limbaugh said. “In this case, I have not, did not and would not advocate for secession.”

Limbaugh doesn’t have to convince people who understand how to take comments in context. But the radical media and their “fact-checking,” dishonest puppet websites that push false narrative headlines do a really good job of subverting reality.


(На передаче в четверг Лимбо пришлось потрудиться, чтобы объяснить, что то, что он сказал, было не пропагандой отделения, а анализом, основанным на разных мнениях, на всем, что он видел и слышал в последнее время.

«Меня обвинили в том, что я сказал то, чего я не говорил, - сказал Лимбо. «Но я не выступал, не выступаю и не буду выступать за отделение».

Лимбо не нужно убеждать людей, которые понимают, как воспринимать комментарии в контексте. Но радикальные СМИ и их «факт-чекинги», нечестные марионеточные веб-сайты, которые продвигают ложные заголовки, обычно искажают реальность.)
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

  • 0 comments