dandorfman (dandorfman) wrote,
dandorfman
dandorfman

Categories:

Честный Эйб и лживая Камала

Kamala Harris’s Dishonesty on Abe Lincoln.
She made it up. He never said that.
It was impossible to miss how Kamala Harris, like Joe Biden, refused to answer questions about their plans to expand the Supreme Court. But she also misrepresented history.
Harris claimed at the VP debate that Abraham Lincoln refused to nominate a candidate for Chief Justice in October 1864 because “Honest Abe said, it’s not the right thing to do” and wanted the people to vote first.
Lincoln, of course, said no such thing. He sent no nominee to the Senate in October 1864 because the Senate was out of session until December. He sent a nominee the day after the session began, and Salmon P. Chase was confirmed the same day. And Lincoln wanted to dangle the nomination before Chase and several other potential candidates because he wanted them to campaign for him. Lincoln’s priority was winning the election, which was necessary to win the war — and he filled the vacancy at the first possible instant.
Kamala Harris is simply making it up and and trying to change the facts that history proves her wrong.

Ложь Камалы Харриса об Эйбе Линкольне.
Она это придумала. Он никогда этого не говорил.
Нельзя было не обратить внимание, что Камала Харрис, как и Джо Байден, отказалась отвечать на вопросы об их планах расширения Верховного суда.
Но она также исказила историю.
Харрис на дебатах вице-президентов заявила, что Авраам Линкольн отказался выдвигать кандидата на пост главного судьи в октябре 1864 года, потому что "Честный Эйб сказал, что так будет не верно" и хотел, чтобы сначала американцы проголосовали.
Линкольн, конечно, такого не говорил. В октябре 1864 года он не номинировал кандидата для обсуждения в Сенате, потому что Сенат не заседал до декабря. Он номинировал своего кандидата на следующий день после начала сессии, и Салман П. Чейз был утвержден в тот же день.
А Линкольн сохранял интригу в номинации как с Чейзом так и несколькими другими потенциальными кандидатами, потому что он хотел, чтобы они все его поддерживали до выборов.
В приоритете Линкольна было победа на выборах, которая были необходимы для победы в войне - и он заполнил вакансию сразу после победы на выборах.
Камала Харрис просто выдумывает и пытается изменить исторические факты. Факты доказывают, что она лжет.
Subscribe

Recent Posts from This Journal

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments